• Alles
  • (1)
    Theater
  • (3)
    Film
  • (1)
    Evenement

Zomerbieblab: Minimoestuin De Sguyfelaer

woensdag 18 augustus 11:00 t/m 12:30 uur

Foto:

BARENDRECHT - Als onderdeel van het zomerprogramma van bibliotheek Het Kruispunt zijn er in augustus drie bieblabs voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar bij Loods38. Dat is op twee minuten lopen vanaf de oostzijde van station Barendrecht.

Zomerbieblab: Minimoestuin De Sguyfelaer

Op woensdag 18 augustus van 11.00 tot 12.30, bouwen de kinderen draagbare minimoestuinen van oud tuinhout, de zogenaamde Sguyfelaers. Een Sguyfelaer heeft een uitschuifbare bodem, precies zo groot als een stoeptegel. Als de Sguyfelaer klaar is wordt hij ter plekke gevuld met plantjes en kunnen de kinderen hem mee naar huis nemen en een geschikte tegel zoeken om plaats te maken voor de Sguyfelaer. Deze workshop wordt gegeven in de moestuin van Loods38, door de sociale tuiniers van Borboleta Mariposa. Meer informatie over Borboleta Mariposa. www.borboletamariposa.nl

De activiteit is voor kinderen van 8 tot 12 jaar en de toegang is โ‚ฌ 3,- per activiteit.

Er is plek voor een beperkt aantal kinderen. Aanmelden kan via www.debibliotheekaanzet.nl, telefonisch via 088-2425072, of aan de balies van bibliotheek Het Kruispunt en bibliotheek Carnisselande.

Deze bieblabs zijn onderdeel van het zomerprogramma van Barendrecht, waaraan een groot aantal organisaties meedoen. Voor een overzicht van het hele programma van de bibliotheek kijk op:

https://www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten/zomerprogrammering-barendrecht

Voor het hele programma van alle organisaties in Barendrecht kijk op

http://www.jongerenwerkbarendrecht.nl

Loods 38, Handelscentrum ZHZ 40, Barendrecht.

Twee minuten lopen vanaf station Barendrecht, oostzijde.

Parkeren kan bij station Barendrecht en is gratis.


deel deze activiteit