• Alles

Happyween kidsmiddag

woensdag 27 oktober 15:30 t/m 17:00 uur

Foto:

Dit jaar wordt Happyween weer gevierd in Barendrecht. Van 23 tot en met 30 oktober zijn er verschillende evenementen voor kinderen van de basisschool.

Op woensdag 27 oktober is er een kidsmiddag van 15.30 tot 17 uur op drie verschillende locaties

Happyween is ontstaan vanuit het verlangen om een feest vol gezelligheid te organiseren als alternatief voor griezelfeesten. Niet iedereen houdt tenslotte van griezelen en duisternis. โ€œHappyween organisatoren houden van het Licht en geloven in de God van de levenden. Die God is Liefde en in Hem is geen duisternis staat er in de bijbel. Die God is trouwens ook een God van feesten. En daarom organiseren christenen uit verschillende kerken in Barendrecht het feest Happyween.โ€ Bij het feest is iedereen welkom. De activiteiten zijn gratis.

In verband met corona is aanmelden voor de activiteiten verplicht. Ouders mogen helaas niet blijven bij de kidsmiddag of het slotfeest. Tot slot: Houd de website in de gaten of volg ons op Facebook of Instagram voor het laatste nieuws. Door weersomstandigheden of coronamaatregelen kunnen er wijzigingen komen in het programma.

www.happyween.nl
deel deze activiteit