• Alles
  • (1)
    Evenement

Kerstfilm André Rieu

zondag 12 december 14:00 uur

Foto:

Op zondagmiddag 12 december en maandagavond 13 december is André Rieu op het witte doek van Theater het Kruispunt te zien. Een onvergetelijke kersttraktatie voor het hele gezin.

In zijn woonplaats Maastricht creëerde de Koning van de Wals een waar winterpaleis. Het publiek mag naar hartenlust meezingen en dansen met heerlijke kerstliedjes, romantische walsen en prachtige melodieën als ‘Jingle Bells’, ‘O Holy Night’, ‘Hallelujah’, een fantastische uitvoering van ‘Walking in the Air’ en nog veel meer. Op het witte doek is magnifieke pracht en praal te zien, zoals de 150 schitterende kroonluchters, meer dan 50 Venetiaanse kandelaars en enorme boogramen waardoor een heerlijk winterlandschap te zien is vol ijsbanen en schaatsers.

Naast klassieke kerstliederen en enkele ongelooflijke verrassingen wordt het filmpubliek ook verwend met exclusieve toegang backstage, en zal presentatrice Charlotte Hawkins met André praten over de productie van zijn muzikale winterwonderland.

Dit spectaculaire muziekevenement op het witte doek is te zien op zondagmiddag 12 december om 14 uur en op maandag 13 december 20.15u in Theater het Kruispunt. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.theaterhetkruispunt.nl/rieu of telefonisch op 0180-615958.
deel deze activiteit