• Alles

Appeltaartconcert

zaterdag 27 november 14:00 t/m 15:30 uur

Foto:

 Dit najaar en winter zijn er vier appeltaartconcerten in bibliotheek Het Kruispunt. Onder het motto ‘klassieke muziek voor iedereen’ spelen topmusici een mooi programma van diverse componisten. Tijdens de pauze of na afloop is er appeltaart.

Het eerste concert vindt plaats op zaterdag 27 november van 14 tot 15.30 uur. Die middag speelt het Utrechts Harp Trio (dwarsfluit, harp en altviool) romantisch werk van Debussy en Piazolla. De musici zijn Hanspeter Spannring (dwarsfluit), Michiel Holtrop (altviool) en Annemieke IJzerman (harp).

De toegang is gratis, maar aanmelden is verplicht.

aanmelden kan via www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten/appeltaartconcerten

Stichting appeltaartconcerten

Het motto van de Stichting Appeltaartconcerten is: ‘klassiek voor iedereen!’. Topmusici van onder meer het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Residentieorkest komen langs met appeltaart en muziek om mensen te raken en te ontroeren. Ze spelen doorgaans voor mensen die om wat voor reden dan ook niet (meer) naar een concertzaal kunnen gaan. Bij de openbare concerten zijn alle liefhebbers van klassieke muziek van harte welkom. Uiteraard wordt er na afloop of in de pauze appeltaart geserveerd.
deel deze activiteit