• Alles

Appeltaartconcert

woensdag 22 december 10:30 t/m 11:45 uur

Foto:

Dit najaar en winter zijn er vier appeltaartconcerten in bibliotheek Het Kruispunt. Onder het motto ‘klassieke muziek voor iedereen’ spelen topmusici een mooi programma van diverse componisten. Tijdens de pauze of na afloop is er appeltaart.

Woensdag 22 december van 10.30 tot 11.45 uur. De Britse tenor Michael Bennet zingt een romantisch programma. Hij wordt begeleid door piano en strijkers. Met vlak voor de appeltaart eerst nog een stemmig kerstliedje. Musici: Michael Bennet tenor, Lauretta Bloomer, piano, Michiel Holtrop, altviool en Anjali Tanna, cello.

De toegang is gratis, maar aanmelden is verplicht.

aanmelden kan via www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten/appeltaartconcerten

Stichting appeltaartconcerten

Het motto van de Stichting Appeltaartconcerten is: ‘klassiek voor iedereen!’. Topmusici van onder meer het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Residentieorkest komen langs met appeltaart en muziek om mensen te raken en te ontroeren. Ze spelen doorgaans voor mensen die om wat voor reden dan ook niet (meer) naar een concertzaal kunnen gaan. Bij de openbare concerten zijn alle liefhebbers van klassieke muziek van harte welkom. Uiteraard wordt er na afloop of in de pauze appeltaart geserveerd.
deel deze activiteit