Logo deschakelbarendrecht.nl
  • Alles
  • (5)
    Evenement

Benefietdiner in Paradijshoeve

zaterdag 8 juni 18:00 uur

Harriëtte Mesland en Piet Plaisier van De Paradijshoeve in Ridderkerk houden zaterdag 8 juni een benefietdiner ten bate van stichting Ride4Kids. Zij doen dat in samenwerking met goededoelenfietser Peter van Dalen. Voor 55 euro per persoon krijgen de gasten een walking diner van zes gangen geserveerd. Reserveren kan via ride4kidsbenefietdiner@gmail.com.

Harriëtte en Piet serveren de gasten een diner bereid met producten uit de streek. Om de opbrengst zo hoog mogelijk te laten zijn, verlenen de mensen van de Paradijshoeve en de gelegenheids-crew belangeloos hun medewerking en leveren lokale ondernemers hun producten voor vriendenprijzen of minder. Voor snelle beslissers zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar.

Peter zet zijn fietshobby al jaren in voor het goede doel. Dit jaar zal hij voor de vierde keer deelnemen aan de Pyreneeën Challenge van stichting Ride4Kids. Van 11 tot en met 13 september zamelt hij al fietsend geld in voor kinderen met een zeldzame energiestofwisselingsziekte. De stichting besteedt het geld aan wetenschappelijk onderzoek naar medicijnontwikkeling en aan behandelingen ter verbetering van de kwaliteit van leven van de patiëntjes en hun familie. In september zal Peter samen met zo'n 150 andere deelnemers beruchte bergtoppen bedwingen, zoals de Tourmalet, de Aubisque en de Hautecam.


deel deze activiteit