Logo deschakelbarendrecht.nl
  • Alles
  • (2)
    Evenement

Clowntje Tiereliet

zaterdag 25 mei 12:30 uur

BARENDRECHT – CultuurLocaal is zaterdag 25 mei te gast in bibliotheek Het Kruispunt. Een aantal jonge leerlingen doet dan mee in de interactieve kindervoorstelling Clowntje Tiereliet.

De voorstelling draait om het clowntje Tiereliet. Tiereliet wil zo graag optreden in het circus van directeur Falderel, maar hij mist een stip op zijn broek. 'Verhip, verhip waar is mijn stip?' Tijdens de voorstelling gaat hij zoeken en hij vindt van alles: een groene driehoek, een geel vierkant… maar nergens zijn eigen blauwe stip. Zal hij hem vinden voordat de voorstelling is afgelopen?

De kinderen uit het publiek maken onderdeel uit van het circusorkest en zingen en dansen mee met de goochelaar, de leeuwen en de koorddanseres. De voorstelling wordt gemaakt door Melissa Kramer (danseres) en Marieke de Vries (accordeondocente bij CultuurLocaal).

CultuurLocaal biedt deze voorstelling aan in het kader van de samenwerking met de bibliotheek. Het is de bedoeling dat er in de toekomst meer activiteiten gezamenlijk worden georganiseerd in de vestigingen in Het Kruispunt en Carnisselande.

Clowntje Tiereliet wordt opgevoerd om 12.30 uur. De toegang is gratis. De voorstelling is gemaakt voor kinderen van twee tot zeven jaar. Inlichtingen via miranda@cultuurlocaal.nl. Zie ook www.cultuurlocaal.nl.


deel deze activiteit