• Alles

Doorkomst Roparun

maandag 6 juni 10:30 t/m 17:30 uur

Foto:

 Na een onderbreking van twee jaar komt de Roparun op Tweede Pinksterdag, maandag 6 juni, weer door Barendrecht. Tussen 10.30 uur en 17.30 uur passeren 224 Roparunteams lopend en fietsend de gemeente. De organisatie van de Doorkomst Barendrecht maakt er weer een feest van.

Wandel door Barendrecht en geniet van de spontane activiteiten van bewoners en supporters langs de route. Op de kruising Boezemweg/Stationsweg, op het gemeentehuisplein, voor Heuvelsteyn, op het Doormanplein en bij Hospice de Reiziger worden de Roparunners extra feestelijk onthaald.

De Roparun vindt volledig in Nederland plaats

In 2020 en 2021 heeft corona een doorkomst van de Roparun door Barendrecht verhinderd. Deze keer vertrekken de teams op zaterdag 4 juni vanaf evenementenlocatie Vliegveld Twenthe. De noord- en zuidroute komen op maandag 6 juni samen op de kruising van het fietspad Boezemweg/Stationsweg. Ze vervolgen hun weg via de Stationsweg, de Binnenlandse Baan, het Binnenhof, de Dorpsstraat en de Voordijk richting de finish op de Coolsingel in Rotterdam.

Kijk voor de route en meer informatie over het programma in Barendrecht op www.doorkomstbarendrecht.nl Meer informatie over de Roparun: www.roparun.nl 
deel deze activiteit