Logo deschakelbarendrecht.nl
  • Alles
  • (2)
    Evenement

Een gekkenhuis in 't ziekenhuis

zaterdag 25 mei 20:15 uur

BARENDRECHT - Toneelvereniging Barendrecht brengt zaterdag 25 mei in theater Het Kruispunt het blijspel 'Een gekkenhuis in 't ziekenhuis' van Wilma Renes-Leertouwer op de planken. Een avond lekker lachen om de chaos in een ziekenhuis.

Vanwege een verbouwing wordt een aantal patiënten ondergebracht op zaal 13. Een al jaren niet meer gebruikt hok zonder faciliteiten. Een groot deel van het verplegend personeel heeft zich ziekgemeld en de hoofdzuster moet het stellen met een verwijfde verpleegkundige en de oude trage zuster Bep. Uit pure nood worden de twee schoonmaaksters ingezet als verpleegkundigen. Die krijgen heel wat te stellen met de dove mevrouw Visser, de hyperventilerende heer Cohen en de opstandige meneer Kuypers, die niet van de vrouwen af kan blijven. De chaos wordt compleet als dokter Bouwer ten tonele verschijnt, die zijn stethoscoop op een wel heel bijzondere manier hanteert en over een vreemd instrumentarium beschikt.

Kaarten voor deze voorstelling kosten 17 euro zijn verkrijgbaar aan de kassa van Het Kruispunt en via www.theaterhetkruispunt.nl. De voorstelling begint om 20.15 uur.


deel deze activiteit