Logo deschakelbarendrecht.nl
  • Alles
  • (2)
    Evenement

EVB bezoekt Buitenoord 1 en 3

zaterdag 18 mei 10:00 uur

EVB gaat zaterdag 18 mei 'de wijken In'. Buitenoord staat op de agenda. Eerst wordt het westelijk en oostelijk deel bezocht. Een team van raadsleden, bestuursleden en overige leden is tussen 10 en 12 uur present.

EVB vindt dat bij een goed werkende lokale democratie inwoners zich gehoord en betrokken voelen bij besluitvorming. Een van de speerpunten is daarom direct contact met inwoners en weten wat er leeft in de woon- en leefomgeving.

Buitenoord 1 en 3 zijn gerealiseerd in de jaren zeventig respectievelijk begin jaren tachtig. De wijk als geheel is wandel- en fietsvriendelijk. De gedetailleerde inrichting met veel bloembakken, speelplaatsen, het groen en de waterpartijen geeft Buitenoord een eigen karakter. Ook zijn er veel voorzieningen in of net buiten de wijk. Onderhoud buitenruimte, parkeren en onveilige fiets- en wandelpaden waren nadrukkelijke thema's in februari 2018. Hierover en over meer wil EVB graag met de inwoners in gesprek.

Er zal worden aangebeld, maar inwoners kunnen ook zelf op gesprek komen in en om de geel-zwarte bus, die geparkeerd wordt op het parkeerterrein aan de Botter. www.echtvoorbarendrecht.nl


deel deze activiteit