• Alles
  • (1)
    Evenement

Grondstoffen Symposium

donderdag 28 oktober 13:15 t/m 17:00 uur

Foto:

Op 28 oktober wordt er een Grondstoffen symposium gehouden over het anders omgaan met grondstoffen. Dit gebeurt van 13.15 tot 17 uur in het gebouw Het Kruispunt, Middenbaan 111. Sprekers op dit symposium zijn duurzaamheidswethouder Tanja de Jonge en twee professoren van de Erasmus universiteit Rotterdam: dr. Rob van Tulder, en dr. Tine de Moor.

De sprekers geven hun visie op de circulaire samenleving en spreken over het belang van verduurzamen. Ir. Sander Wapperom van DeWarmte vertelt daarna over een techniek om thuis warmte uit afvalwater te halen. Het symposium vindt plaats in het kader van de Duurzaamheidsweek die van 23 tot en met 30 oktober in Barendrecht en Ridderkerk wordt gehouden.

Het symposium is een samenwerking tussen het Kruispunt, het Repair cafรฉ Barendrecht en de gemeenten Barendrecht en Ridderkerk en is bedoeld voor inwoners vanaf 16 jaar en ouder. De toegang bedraagt 8,95 euro, inclusief een hapje en een drankje. Er is een nazit tot 17.00 uur. Meer informatie over het symposium en aanmelden bij Bibliotheek Aanzet Barendrecht


deel deze activiteit