Logo deschakelbarendrecht.nl
  • Alles
  • (2)
    Evenement

Huiskamerconcert 3JS bij Terre des Hommes

zaterdag 18 mei 16:00 uur

Foto: rogier jaarsma

BARENDRECHT - In de winkel van Terre des Hommes is het zaterdag 18 mei feest. Het is bijna een jaar geleden dat de goededoelenwinkel volledig overstroomde. Inmiddels is de winkel aan Onderlangs 22 weer opgebouwd. Ter gelegenheid daarvan komen de 3JS een huiskameroptreden verzorgen. Terre des Hommes verloot twintig keer twee kaartjes.

Kaartjes winnen kan zo: bezoek de winkel en doneer ten minste één artikel voor de verkoop (schoon en compleet) dat begint met de letter J, bijvoorbeeld een jurk, jas of jeneverglas, doneer een cd of een dvd van de 3JS of schaf een artikel aan in de winkel (maximaal één lot per dag).

Bij elk van de drie mogelijkheden kan men een kaartje met zijn gegevens in de 3JS-doos op de toonbank deponeren. Uit deze doos wordt op 10 mei om 12 uur de trekking gedaan. Naast de kaarten voor de 3JS, worden ook twee winnaars getrokken voor ieder twee kaartjes van de voorstelling 'Wanted' van Mrs. Einstein. Deze vindt plaats op vrijdag 24 mei, met dank aan Theater Het Kruispunt.

Alle winnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht. De 3JS zijn ambassadeurs van de organisatie van Terre des Hommes Nederland. Het exclusieve optreden zal zaterdag 18 mei om 16 uur in de winkel plaatsvinden.


deel deze activiteit