Logo deschakelbarendrecht.nl
  • Alles
  • (2)
    Evenement

Koken met chefkok Job

vrijdag 7 juni 14:00 uur

Het Jeugd- en Jongerenwerk van KijkopWelzijn houdt vrijdag 7 juni een kookactiviteit in Blok0180. Onder leiding van chefkok Job Pattinasarany zal er door zo'n tien jongeren een menu worden klaargemaakt voor twintig senioren.

Jongeren die hieraan willen meedoen en willen leren koken van Job, kunnen zich aanmelden. Er zijn tien plekken beschikbaar. Meedoen is gratis. Jongeren vanaf de eerste klas middelbare school kunnen zich opgeven. Deelnemers starten om 14 uur en zijn rond 21 uur klaar. Inschrijven kan via

blok0180.nl/event/club-friday-koken-met-tv-kok-job of via een privébericht op Instagram.

De losbollige Rotterdamse chefkok/kunstenaar heeft een scherp randje en een bak aan ervaring. Job volgde in 1996 de middelbare koksopleiding op o.s.g De Eilanden in Spijkenisse en daarna de opleiding tot zelfstandig werkend kok op het Albeda in Rotterdam. Hij begon in 1999 als afwasser bij Nighttown café, waarna hij zich snel opwerkte tijdens zijn opleiding tot kok. Hij werkte voor onder andere voor 'Rosso' van Herman den Blijker, 'Fred' en 'Eten' onder de vleugel van Mat Buitelaar (Pinky Rose) en hielp mee in de keuken van 'Parkheuvel' en de 'Librije' in Zwolle. Op dit moment werkt hij als freelance kok en reist het land af voor zijn werk en kunsten.

Job presenteert samen met Perry, Miljuschka en Hugo het programma Wat Eten We Vandaag, waarin zij de kijker helpen om in een handomdraai iedere dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten.


deel deze activiteit