<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221964&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelbarendrecht.nl
  • Alles
  • (30)
    Evenement

Kunst in Bolnes

zaterdag 18 mei 13:30 uur

BOLNES - Protestantse Gemeente Bolnes houdt zaterdag 18 mei aan Pretoriusstraat 56 een kunstmiddag. De gemeente doet dat samen met Wijkideeteam Bolnes. Men kan die middag naar een orgel- en fluitconcert, uitgevoerd door Marie-Christine Goergen (fluit) en Thea Verhagen (orgel). Zij hebben een programma bedacht met een vrolijke noot met onder meer Van Beethoven en Mozart.

Daarnaast zijn in de zaal schilderijen van Thea Verhagen te bezichtigen. Zij heeft een gevarieerde stijl en schildert en tekent met name natuur en architectuur. Dat doet ze onder meer met aquarel- en acrylverf en inkt.

De toegang is vrij. Men kan een kopje koffie of thee drinken. Er is inloop vanaf 13.30 uur. Het eerste concert is van 14 tot 14.30 uur, het tweede concert van 15.30 tot 16 uur. De kunstmiddag is om 17 uur afgelopen.

Thea Verhagen speelt als organist is de Dorpskerk in Barendrecht. Fluitiste Marie-Christine Goergen begeleidt een aantal Barendrechtse koren.


deel deze activiteit

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537354&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>