Logo deschakelbarendrecht.nl
  • Alles
  • (2)
    Evenement

Lenteconcert door BaerneKoor

dinsdag 21 mei 10:30 uur

BARENDRECHT - Het BaerneKoor geeft dinsdag 21 mei een bloemig lenteconcert. Het BaerneKoor zingt al sinds jaar en dag onder leiding van dirigent en pianist Hans Cok. Het koor betekent voor velen meer dan zomaar een ochtendje per week zingen in de BaerneZaal.

Het programma bestaat deze keer uit een 'liederenboeket'. Zwei Herzen im Dreivierteltakt wordt afgewisseld met Four Waltzes van Dmitri Shostakovich. In musicalsfeer kan het publiek genieten van Bring Him Home en On My Own van musicalcomponist Claude-Michel Schönberg. Ten slotte zingt het koor nummers uit The Sound of Music.

Ook deze keer wordt een solistische bijdrage geleverd door sopraan Mariët Kaasschieter. Bovendien zijn er voor dit concert twee musici van CultuurLocaal gevraagd mee te spelen: dwarsfluitiste Hanneke Meijer en klarinettiste Monique Kruijdenberg. Hans Cok maakte voor hen enkele arrangementen bij de diverse koorwerken.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om dit concert mee te maken in de BaerneZaal (Buitenlandse Baan 1). Het begint om 10.30 uur. De toegangsprijs is vijf euro, inclusief koffie na afloop. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal. www.cultuurlocaal.nl


deel deze activiteit