<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221964&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelbarendrecht.nl
  • Alles
  • (30)
    Evenement

Muzikale middag vol strijkers

zondag 19 mei 15:30 uur

BARENDRECHT - Professioneel en amateur ontmoeten elkaar zondag 19 mei tijdens een concert dat een bijzondere samenwerking is tussen commissie Cultuur Carnisse Haven en stichting CultuurLocaal. Iedereen is welkom bij deze muzikale middag. Het concert begint om 15.30 uur in Carnisse Haven, Noordersingel 30 te Barendrecht.

De jeugdige violisten van strijkersensemble STRIJK van CultuurLocaal laten zien en horen dat je al op jonge leeftijd veel plezier kunt beleven aan het bespelen van strijkinstrumenten. Zij verzorgen deze middag een voor-concert.

Hierna volgt het optreden van een professioneel strijktrio, Moretti String Trio. Het trio bestaat uit Stefaan de Rycke, Marie-Louise de Jong en Marije de Jong. Zij lopen over van enthousiasme, passie en bevlogenheid. Het trio richt zich vooral op de tijdsperiode vanaf de vroege romantiek. Ze willen het strijktrio graag opnieuw onder de aandacht brengen. Waar tegenwoordig vooral de aandacht naar het strijkkwartet lijkt te gaan, kan het strijktrio ook zeer volle orkestrale en afwisselende klanken brengen. Het programma bestaat uit trio's van onder meer Schubert en Beethoven.

Kaarten zijn vanaf 10 april verkrijgbaar bij The Read Shop (Middenbaan 82), Kruithof Optiek (Van Beuningenhaven 37) en via de koster van Carnisse Haven. Kaarten bestellen kan ook via reservering.carnissehaven@gmail.com. Een kaartje kost vijftien euro inclusief een consumptie in de pauze. Aan de deur geldt een toeslag van 2,50 euro per kaartje. Jeugd tot 16 jaar heeft gratis toegang. Meer informatie via bovengenoemd mailadres.


deel deze activiteit

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537354&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>