Logo deschakelbarendrecht.nl
  • Alles
  • (2)
    Evenement

Muzikale zondagmiddag

zondag 19 mei 16:00 uur

BARENDRECHT - Commissie Cultuur Carnisse Haven houdt een bijzonder concert op zondag 19 mei in kerkelijk centrum Carnisse Haven (Noordersingel 30), aanvang 16 uur. Een concert waar professional en amateur elkaar ontmoeten.

Het professionele Moretti String Trio - bestaande uit Stefaan de Rycke, Marie-Louise de Jong en Marije de Jong - brengt een programma dat zal bestaan uit trio's van Schubert en Beethoven. Het trio richt zich vooral op de tijdsperiode vanaf de vroege romantiek. Het trio loopt over van enthousiasme, passie en bevlogenheid en is het onbevangen enthousiasme van waaruit zij hun studiekeuze maakten nooit verloren.

Marije de Jong is een veelzijdige, klassiek opgeleide celliste met specialisatie in orkestspel en kamermuziek. Marije is erg actief in de kamermuziek en heeft haar eigen strijktrio met Stefaan de Rycke (viool) en Marie-Louise de Jong (altviool). Naast het klassieke werk houdt Marije ook erg van het werk in de lichte muziek en popmuziek.

Voorafgaand laten jeugdige violisten en cellisten van het strijkersensemble Strijk! van stichting CultuurLocaal onder leiding van Arjan Kik zien en horen dat je al op jonge leeftijd veel plezier kunt beleven aan het bespelen van strijkinstrumenten. Zij geven een voor-concert.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij The Read Shop (Middenbaan 82), Kruithof Optiek (Van Beuningenhaven 37) en bij de koster van Carnisse Haven. Bestellen kan ook via reservering.carnissehaven@gmail.com. Kaarten kosten vijftien euro. Jeugd tot zestien heeft gratis toegang. Aan de deur geldt een toeslag van 2,50 euro per kaartje. Meer informatie bij Freek Plugge via 0180-619063.


deel deze activiteit