• Alles

Pim & Pom en de beestenbende

zaterdag 27 augustus 10:30 uur

Foto:

BARENDRECHT - Op zaterdag 27 augustus is er aan de Noldijk 126 bij op het terrein van Hoveniersbedrijf Paul Casteleijn een kindervoorstelling voor kinderen van 2 tot en met 7 jaar. Om 10.30, 12.00 en om 14.00 uur. Georganiseerd vanuit theater Het Kruispunt.

Wie kent ze niet?! Pim & Pom, getekend door Fiep Westendorp. Pim & Pom zijn vrienden door dik en dun. Pim, de grijs gestreepte poes, is eigenwijs en ondernemend, terwijl de zwartharige Pom rustig is en eigenlijk alles beter weet. De twee vrienden zijn onafscheidelijk.

Pim & Pom beleven samen met hun buurkind een muzikaal, interactief en leerzaam avontuur. Wat is er gebeurd? Wat een bende van brokjes! Buurkind is nieuwsgierig en gaat samen met het publiek op onderzoek uit. Wat er gebeurd is lijkt wel heel erg op een eerder avontuur van Pim & Pom. โ€˜Zullen we een grapje uithalen?โ€™ Dat doen de twee het allerliefst! โ€˜De koe zegt BOE! De Kip zegt TOK! De honden gaan los in hun hondenhok. Het vogeltje PIEPT en het varken KNORT! Zo ken je elk dier in zijn soort!โ€™

Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet met Pim & Pom.

Meer informatie en tickets
Tickets zijn verkrijgbaar via www.theaterhetkruispunt.nl/pimpom  
deel deze activiteit