• Alles
  • (1)
    Film
  • (10)
    Evenement

Ridder

zaterdag 28 augustus 13:30 uur

Foto:

Op zaterdag 28 augustus om 13.30 uur is ‘Deze ridder zegt nee’ te zien. De voorstelling wordt gespeeld in het Openluchttheater van Natuurgoed Ziedwij, Noldijk 126, 2991 VL in Barendrecht. 

Het is een grappige interactieve voorstelling over een lief riddertje, een grote draak, je alleen voelen en een bijzondere vriendschap. Ridder Finn doet altijd wat hem gezegd wordt, maar op een dag zegt hij ineens nee op alles! Hij weigert zelfs naar binnen te vluchten als er een grote rode draak aankomt. Gelukkig blijkt de draak helemaal niet zo gevaarlijk te zijn en is hij zelfs een beetje eenzaam… net als Finn.

De voorstellins is gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Kate Hindley en Lucy Rowland. Na de voorstelling kunnen de kinderen spelen in de creatieve Prentenboekenstad op Natuurgoed Ziedewij. Ze vinden daar allerlei huisjes van figuren uit de mooiste prentenboeken. Zo vieren ze een dansfeest met Pim & Pom, maken de bedjes op van Sam & Julia in het Muizenhuis, rijden tractor met Boer Boris, lachen zich slap met Agent en Boef en mogen Hondje uitlaten.

Kaarten kosten 5 euro. Zie: www.theaterhetkruispunt.nl/zomerprogramma

Kijk voor alle activiteiten die in de zomervakantie georganiseerd worden door Het Kruispunt, op www.hetkruispunt.nl

Kijk op www.jongerenwerkbarendrecht.nl voor het complete Zomerprogramma van Barendrecht.


deel deze activiteit