Logo deschakelbarendrecht.nl
  • Alles
  • (2)
    Evenement

Show Your Talent Event in Het Kruispunt

zaterdag 13 juli 19:00 uur

BARENDRECHT- De traditie zal worden voortgezet, het Show Your Talent Event van Gitaarschool Barendrecht zal aankomend jaar op 13 juli opnieuw in het Theater Kruispunt gehouden worden.

Tijdens het afgelopen Show Your Talent Event was een variëteit aan liedjes te horen van Josè Tomas en zijn leerlingen; Triggerfinger, Bob Dylan, Dotan, Beatles, Ed Sheeran. Maar ook wat elektrisch vuurwerk van Metallica en Eagles. Familie en vrienden hebben genoten van een gezellig en intiem feestje.

Eens per jaar krijgen de leerlingen van Josè Tomas een podium om te stralen. Gedurende het lesjaar worden ze begeleid en gecoacht zodat ze vol zelfvertrouwen voor een groot publiek kunnen spelen. Dit jaar zal het podium gedeeld worden met leerlingen van Lisette Klop van Pianoles Barendrecht, (www.pianoles-barendrecht.nl).

Jong of oud kan zich nu inschrijven voor een gratis proefles. Men wordt ingedeeld in een groep en krijgt een volwaardige les. Mocht je geen gitaar hebben, geen probleem. Er zijn genoeg leengitaren beschikbaar.

Inschrijven via www.gitaarlesbarendrecht.nl of stuur een email naar info@gitaarlesbarendrecht.nl.


deel deze activiteit