• Alles
  • (1)
    Theater
  • (2)
    Evenement

Theatercollege ‘Puber in Huis? Een Toer’

maandag 4 oktober 19:30 uur

Foto:

Begin oktober gaat een reeks van drie theatercolleges rondom opvoeding van start in Het Kruispunt. ‘Puber in Huis? Een Toer’ door Marina van der Wal is op maandag 4 oktober, 19.30 uur het eerste college in deze reeks.

De theatercolleges zijn een samenwerking tussen Het Kruispunt en Centrum voor Jeugd en Gezin Barendrecht. En worden mogelijk gemaakt met financiële ondersteuning uit het preventief jeugdbeleid van de Gemeente Barendrecht.

‘Puber in Huis? Een Toer’ is Marina’s antwoord op de vraag ‘en wanneer kom je nu eindelijk eens bij ons in de buurt?’ van veel ouders. De avond is gericht op ouders met kinderen in groep 7 en 8 en in het middelbaar onderwijs.

Marina van der Wal is een bekende voor ouders met pubers: zij is regelmatig te horen en te zien in diverse radio- en tv-programma’s en was een aantal seizoenen de vaste opvoedkundige van het programma Koffietijd. Daarnaast is zij co-auteur van diverse boeken waaronder de bestseller ‘Het Enige Echte Eerlijke Puberopvoedboek’.

Als moeder van twee ‘bijna-klaar-pubers’ bespreekt Marina in dit theatercollege op een humoristische manier de spagaat waarin ouders en pubers zitten. Aan de ene kant hebben (pre-)pubers ruimte en vrijheid nodig en moeten ouders leren dat ze eens stapje terug moeten doen in het leven van hun kinderen. Aan de andere kant zie je dat (pre-) pubers – mede door de ontwikkeling van hun brein – juist duidelijke sturing nodig hebben. De volgende twee edities vinden plaats in november 2021 en begin 2022. Binnenkort worden de onderwerpen en sprekers van deze twee edities bekend gemaakt.

Puber in Huis? Een Toer’ – Marina van der Wal

Maandag 4 oktober, 19.30 uur – Theater het Kruispunt, Barendrecht

Toegang gratis, maar aanmelden verplicht

Meer informatie en reserveren van kaarten: www.hetkruispunt.nl


deel deze activiteit