• Alles
  • (1)
    Evenement

Twee metalbands in De Beuk

zaterdag 16 oktober 20:00 uur

Foto:

In Poppodium De Beuk treden deze zaterdag 16 oktober twee rijzende namen op in de Nederlandsche Metalscene: Vermin en Ann My Dice.

Ann My Dice is een energieke metalband uit Rotterdam en Utrecht. Sinds 2012 spelen ze in alle zalen en cafés, zowel in Nederland als de rest van Europa. In De Beuk spelen ze deze avond voor het eerst. Door het combineren van rauwe vocalen, melodieuze twists en keiharde riffs weet de band tot een geheel eigen metalgeluid te komen. Dit geluid, samen met een knallende show en een immer enthousiaste houding, leiden al 6 jaar tot absolute hoogtepunten voor zowel publiek als de band zelf.

Vermin heeft inmiddels twee keer opgetreden in De Beuk. De band uit Spijkenisse heeft een voorkeur voor smerige, brute en heftige geluiden, maar het begrip “pakkend” is ook van toepassing. Begonnen als een doom/stoner metal band is er snel geëvolueerd naar het gebied van progressive metal met death en doom invloeden.

De deur gaat open om 20 uur, de eerst band speelt om 20.30 uur. Meer info op www.beukonline.nl en www.facebook.com/debeuk.


deel deze activiteit