<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221964&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelbarendrecht.nl
  • Alles
  • (30)
    Evenement

Workshop werken met epoxy

zondag 19 mei 13:30 uur

BARENDRECHT - Beeldend kunstenaar Netty van Zetten geeft sinds enige tijd workshops Epoxy in haar atelier in Barendrecht. Epoxy is een twee-componenten kleurloze giethars. Door toevoeging van pigmenten ontstaat een speciaal kleureffect dat door zijn glanzende transparantie een glasachtig effect geeft. Epoxy is reukloos bij het verwerken en is weersbestendig.

Er kan worden gewerkt op een paneel of glas van circa dertig bij dertig centimeter. Gaat de voorkeur uit naar een rustige kleurstelling, dan kan er gekozen worden voor een object (circa 25 bij 20 centimeter) van in epoxy gegoten glasstukjes die, eventueel op een pin, buiten in de zon glinsteren als kleine diamantjes. Binnen kan natuurlijk ook.

In overleg zijn eigen ideeën ook welkom. Meedoen aan de workshop kost zestig euro. Dat is inclusief epoxy, paneel of glas(stukjes), pigmenten, mengbekers en handschoenen. Er wordt koffie of thee geschonken.

De workshops worden gegeven in het atelier aan Noldijk 105 in Barendrecht en duren van 13.30 tot 17.30 uur. De eerstvolgende workshops zijn op 11 en 19 mei. Vanaf vier deelnemers kan in overleg een andere datum worden gekozen.

Aanmelden kan via nettyvanzetten@live.nl of via het formulier op www.nettyvanzetten.nl.   


deel deze activiteit

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537354&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>