<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221964&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelbarendrecht.nl
  • Alles
  • (31)
    Evenement

Zomeravondinstuif Sans Atout

dinsdag 4 juni 19:45 t/m dinsdag 27 augustus 19:45 uur

BARENDRECHT – Bridgeclub Sans Atout houdt gedurende de zomermaanden weer elke dinsdagavond een zomeravond bridge-instuif. Wie zeven keer meespeelt, doet automatisch mee aan de zomercompetitie. Dit is een individuele competitie voor zowel leden als niet-leden. Er is een aparte lijn voor onervaren en beginnende bridgers. De instuif biedt de mogelijkheid om kennis te maken met de bridgeclub.

De speeldata zijn van 4 juni tot en met 27 augustus, met uitzondering van 2 juli. Locatie is de aula van het Dalton Lyceum aan Zichtwei 1 te Barendrecht. Aanvang 19.45 uur. Inschrijven kan tot 19.30 uur. meedoen kan voor drie euro per persoon of zes euro per paar. Men kan ook individueel inschrijven. Er is dan een clubspeler beschikbaar om een paar mee te vormen.

Elke speelavond worden meesterpunten toegekend volgens de regels van de NBB. Wie geen lid is van Sans Atout en wel een NBB-lidnummer heeft, wordt verzocht dit de eerste speelavond op te geven aan de wedstrijdleider. Per lijn is er voor twee paren een prijs: een fles wijn of 1/5 staatslot per speler. De winnaar van de zomercompetitie is de speler die de hoogste gemiddelde score heeft behaald over zeven speelavonden. Vanzelfsprekend is ook daar een prijs voor.


deel deze activiteit

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537354&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>