Afbeelding
Foto:

Het Kruispunt viert 76 jaar vrijheid met lezingen en activiteiten

donderdag 25 november 2021 13:30

 In verband met de maatregelen rondom het coronavirus konden vorig jaar veel activiteiten in het kader van 75 jaar Vrijheid niet doorgaan. Nu gaat Het Kruispunt in de herkansing en viert 76 jaar vrijheid met lezingen en activiteiten. De meeste hiervan zijn gratis bij te wonen.

Lezing: Het Vrije boek in onvrije tijd 

In deze presentatie over verzetsbladen en literatuur, door Barendrechter Henk Smith en verhalenverteller Nico van Lent, wordt een grote verzameling verzetsblaadjes, illegale uitgaves en drukwerk uit de Tweede Wereldoorlog gepresenteerd. Tevens draagt Van Lent enkele gedichten en teksten voor uit diverse uitgaves. Gratis toegankelijk op donderdagmiddag 25 november.

Meer informatie en aanmelden
Op www.hetkruispunt.nl/vrijheid is alle informatie te vinden over de activiteiten en lezingen. Let op, aanmelden is verplicht.