Afbeelding
Foto:

EVB bezoekt Buitenoord

zaterdag 15 januari 2022 10:00 t/m 12:00

 Echt voor Barendrecht bezoekt zaterdag 15 januari de wijk Buitenoord en dan met name de Bark, Boeier, Schoener, Spits, Klipper en Het Ruim.

Tot aan de verkiezingen in maart gaat EVB elke week op pad om te horen wat er speelt in de woon- en leefomgeving. Tussen pakweg 10 en 12 uur zal er door raadsleden, bestuur en vele actieve leden – herkenbaar aan de gele jassen - worden aangebeld. De gele EVB-bus is eveneens van de partij en staat geparkeerd bij woongebouw De Boeg aan de Spits. Ook daar kan men terecht en met leden in gesprek gaan. Uiteraard wordt de anderhalve meter maatregel in acht genomen.

Buitenoord is een groene, wandel- en fietsvriendelijke wijk met goede ontsluitingen. Diverse primaire voorzieningen zoals winkelcentra, sporthallen, maar ook onderwijsvoorzieningen (basis, bijzonder en voortgezet onderwijs) liggen in of op geringe afstand van de wijk, evenals het natuur- en recreatiegebied Zuidpolder. Maar er is altijd wat te verbeteren. Onderwerpen zoals veiligheid, schone buitenruimte, afvalbeleid en verkeersveiligheid zullen zeker ter sprake komen tijdens gesprekken met inwoners.

Vragen kunnen ook op een later tijdstip per e-mail, WhatsApp of telefoon worden gesteld. EVB houdt geen periodiek wijkspreekuur, maar is altijd voor inwoners bereikbaar! Via 0180-201020.

Locatie