Afbeelding
Foto:

Open dag bij Scouting BvB

zaterdag 15 oktober 2022 13:45

Scouting Jhr. Beelaerts van Blokland houdt zaterdag 15 oktober een open dag, waarbij jongens en meiden tussen de vijf en achttien jaar oud welkom zijn om geheel vrijblijvend Scouting te komen uitproberen. Het belooft een middag vol vuur, limonade, modder, spel en bovenal plezier te worden.

Aanmelden is niet nodig. De poort aan de Bijdorp-Oost 23 in Barendrecht gaat open om 13.45 uur en dan kunnen alle geïnteresseerden zich melden, waarna om 14.00 de activiteiten zullen beginnen. Voor de Bevers (leeftijd vijf tot en met zeven jaar oud) duren de activiteiten tot 15.30 uur, voor de Puppy’s en Welpen (zeven tot en met elf jaar oud) tot 16.30 uur, voor de Verkenners (elf tot en met vijftien jaar oud) tot 17 uur en voor de Rowans (vijftien tot en met achttien jaar oud) tot 17.30 uur.
Kinderen die het die middag erg leuk vinden en een lidmaatschap overwegen kunnen bij Scouting Jhr. Beelaerts van Blokland tot vier keer geheel gratis en vrijblijvend meedoen. Elke zaterdagmiddag, uitgezonderd de schoolvakanties, zijn de scouts van BvB actief in en vooral om hun clubhuis dat ligt tussen bedrijventerrein Bijdorp en de blauwe skatebaan. Alle speltakken doen jaarlijks mee aan een regionale activiteit en gaan de eerste week van de zomervakantie met elkaar op kamp. Scouting biedt kinderen en jongeren een actieve en uitdagende invulling van de zaterdagmiddag. Die activiteiten dragen ook bij aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren.

www.scouting-bvb.nl