Afbeelding
Foto:

Petrus Oratorium

zaterdag 15 oktober 2022 20:00

 In Carnisse Haven wordt op zaterdag 15 oktober het Petrus oratorium ‘Voorman aan de leiband’ uitgevoerd.
Dit nieuwe muziekstuk is geschreven door Ds. Martin de Geus en kerkmusicus Dirk Zwart. Het wordt uitgevoerd door het koor Salem uit Ridderkerk. Het koor wordt begeleid door een muziekensemble bestaande uit strijkers, hobo, fluit, piano en orgel. De lezingen worden verzorgd door Anne-Mieke van Oost-Reiber.
Het verhaal volgt het leven van Petrus vanaf zijn roeping tot discipel tot en met zijn optreden als apostel. Een verhaal over hoge toppen en door diepe dalen.
Aanvang 20 uur in Carnisse Haven, Noordersingel 30. Toegangskaarten kosten 15 euro in de voorverkoop. Aan de zaal is er een toeslag van 2,50 euro.
Verkoopadressen: The Readshop Barendrecht aan de Middenbaan 82 (graag contant), Kruithof Optiek in Carnisse Veste en bij de koster van Carnisse Haven. Mailen kan ook: reserveringcarnissehaven@gmail.com