Afbeelding
Foto:

Uilenballen pluizen bij bibliotheek Het Kruispunt

woensdag 19 oktober 2022 14:00 tot 15:00

Weet jij wat uilenballen zijn? Dit zijn ballen met etensresten die de uilen af en toe uitspugen. Het leuke is dat je door zo’n bal uit te pluizen, kunt zien wat de uil heeft gegeten. In deze workshop ga je – samen met boswachter Daniel - uilenballen uitpluizen en ontdekken wat erin zit. Je vindt bijvoorbeeld een schedeltje en haren van een veldmuis, een pootje van een bosmuis of het schild van een kever. Wil jij ook meer weten over uilen, uilenballen en de natuur? Doe dan mee met deze leuke workshop in bibliotheek Het Kruispunt.

Gratis toegang, maar aanmelden is verplicht.
Meld je aan via: https://www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten/uilenballen-pluizen-met-boswachter-daniel?waar=barendrecht