Eben Haezerkerk
Eben Haezerkerk Foto:

Kledingbeurs

zaterdag 8 oktober 2022 9:00 tot 11:00

In de Eben-Haëzerkerk wordt op zaterdag 8 oktober een tweedehands najaars- en winterkledingbeurs georganiseerd. De kerk staat aan de Voordijk, de ingang van de beurs is aan de Dudokdreef.

De kledingbeurs wordt gehouden van 9 tot 11 uur. Kinderkleding vanaf maat 86 tot eigentijdse tienerkleding maat M kan gekocht en verkocht worden. Voor informatie over kleding verkopen en verkoopnummers aanvragen, zie hiervoor de website: www.kledingbeursbarendrecht.nl

Kleding inleveren kan op vrijdag 7 oktober van 13 tot 14 uur en van 19 tot 20 uur.

Op de beurs kan alleen contant betaald worden. Aan de kopers wordt 15 procent extra boven de vraagprijs gerekend en bij de verkopers wordt 15 procent in mindering gebracht. Het verschil komt ten goede aan een goed doel.

Zaterdagmiddag 8 oktober kunnen verkopers van 14 tot 14.30 uur de opbrengst en de niet verkochte kleding ophalen.