Laat u inspireren door The Gospel Soundsation
Laat u inspireren door The Gospel Soundsation Foto: Pieter Vermeer

The Gospel Soundsation

zaterdag 8 oktober 2022 20:15 tot 22:15

Speciaal voor deze concerten hebben wij gekozen voor een aantal prachtige gospels die passen bij het thema ‘This is He’.Het repertoire bestaat uit swingende black gospel en gevoelige ballads waarin de liefde voor God en zijn liefde voor ons tot uiting komt. Het programma is voor iedereen toegankelijk. Jong en oud. Christen en niet-Christen.

Voor dit project ‘This is He’ is er een topband samengesteld om ons te begeleiden. Op 8 oktober zullen zelfs een aantal enthousiaste blazers de band versterken. Dit zal zorgen voor nog meer swing en soul in onze muziek.  

Behalve een spetterend muzikaal programma van The Gospel Soundsation, zult u ook genieten van de danskwaliteiten van Mind Connected. Zij zullen met hun prachtige choreografieën een extra dimensie toevoegen! 

De kaarten voor Theater ‘t Kruispunt bestelt u op de website van het theater. Het gebruik van de garderobe van het theater is bij uw kaartje inbegrepen, evenals een drankje tijdens de pauze.