Marjan Berk. (foto: ‘De Schrijverscentrale’ / Merlijn Doomernik)
Marjan Berk. (foto: ‘De Schrijverscentrale’ / Merlijn Doomernik)

Talkshow BAR-talk

woensdag 16 november 2022 20:15

Op woensdag 16 november vindt de vierde editie plaats van de regionale talkshow BAR-talk. In deze editie staat het onderwerp ‘oud worden, jong blijven’ centraal. De hoofdgast is dit keer actrice en schrijfster Marjan Berk.

BAR-talk is een avondvullende talkshow van én voor de regio (Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk) en vindt plaats in Theater het Kruispunt.

Programma
Hoe zorgen de bewoners van Barendrecht, Ridderkerk en Albrandswaard dat ze zich jong blijven voelen? De aankomende editie staat compleet in het teken van mentale, fysieke en optische gesteldheid. De hoofdgast is schrijfster en actrice Marjan Berk. Als kwieke 90-jarige kan zij als geen ander haar kijk geven op en mening geven over oud worden maar tóch jong blijven.

Daarnaast geven een cosmetisch arts, superfooddeskundige en sportcoach hun visie op hoe men gezond oud wordt en toch jong blijft. Presentator Hans Groenendijk gaat in gesprek met een jongere en een oudere generatie. Wat is hun geheim om volop in het leven te staan? Ook het publiek kan meepraten.

Oude rockers verzorgen de muziek. En het publiek proeft een goede oude rode wijn. In de foyer is er een fototentoonstelling te bewonderen waarin tien Barendrechtse ouderen worden geportretteerd. Hoe worden zij oud en blijven zij tegelijk jong?

Ticketverkoop
BAR-talk vindt plaats op woensdag 16 november vanaf 20.15 uur in Theater het Kruispunt (Barendrecht). De ticketverkoop is gestart via www.bar-talk.nl.

Locatie