Afbeelding
Foto:

Cozy Game Night

dinsdag 29 november 2022 19:00 tot 23:00

Café Clementine houdt op dinsdag 29 november een ‘Cozy Game Night’. Op het initiatief van zes studenten van de Hogeschool Rotterdam, om geld in te zamelen voor Stichting Jarige Job.

Op de avond is iedereen welkom, van fanatieke spelers tot mensen die gewoon een avondje uit willen. De spanning zal hoog gehouden worden tijdens een Pub Quiz, waarbij verschillende prijzen te winnen zijn. En er is verder genoeg ruimte om zelf verschillende bordspellen te spelen.

Het goede doel waarnaar de opbrengst van de Cozy Game Night heen zal gaan is Stichting Jarige Job. Een goed doel dat verjaardag boxen geeft aan kinderen die het thuis niet kunnen vieren, omdat er geen geld voor is. In de boxen zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis en op school.

De avond vindt plaats op dinsdag 29 november van 19 tot 23 uur bij Café Clementine, Spoorlaan 7, 2991 LD Barendrecht. De tickets zijn te koop op de website.
www.cozygamenight.nl