Dorpskerk
Dorpskerk Foto:

Carols in Barendrecht

zaterdag 10 december 2022 15:00

Na twee jaar afwezigheid vanwege corona organiseert CultuurLocaal op zaterdag 10 december voor de achttiende keer een Carols dag in Barendrecht.
De deelnemers vormen voor deze gelegenheid het Groot Barendrechts Carols Koor. Het geheel staat onder leiding van Mariët Kaasschieter, docent zang bij CultuurLocaal. De begeleiding is in handen van organist Rien Donkersloot.
De dag begint om 9.30 uur in De Baerne, Buitenlandse Baan 1. Daar is ontvangst met koffie en de eerste repetitie, gevolgd door een lunch. Daarna verplaatst de groep zich naar de Dorpskerk voor een repetitie met orgel. Om 15 uur is het concert met publiek (gratis toegankelijk).

De aanmelding is inmiddels geopend. Na aanmelding ontvangen de deelnemers bladmuziek en MP3-bestanden van de geselecteerde carols om te helpen met instuderen. De kosten voor actieve deelname bedragen 22,50 euro (inclusief .lunch). Aanmelden kan via carolsinbarendrecht@gmail.com.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl