Afbeelding
Foto: Laura-anne Grimbergen

Winter Food Fair bij Café Clementine

zaterdag 10 december 2022 12:00 t/m 17:00

Winter Food Fair  bij Café Clementine. Tussen 12 en 17 uur kunnen  bezoekers kramen bezoeken met onder andere versgebakken brood van Atelier Du Pain, heerlijke kazen van ‘t Kaasplateau, lokale producten van Café Clementine, wijnen van Wijngenoten uit Ridderkerk en diverse kerstproducten.

Het is er een en al winterse gezelligheid met knapperende haardvuren waar je je kan opwarmen en marshmallows kan roosteren. Leuk voor de kids! De komende zaterdagen zullen wederom diverse ondernemers hun producten aanbieden op het terrein.

Wie een Beter Boompje besteld heeft kan deze op 10 december ophalen. Bezoekers kunnen ook houdbare producten doneren aan de voedselbank.

Van 14 tot en met 17 december is het Filmweek in de Fruithal naast Café Clementine. Meer info en het programma vind je op www.versegrond.nl/december