Afbeelding
Foto:

WinterFeest in Oude Dorpskern

zaterdag 10 december 2022 14:00 tot 20:00

Na een afwezigheid van twee jaar wordt er op zaterdag 10 december weer een WinterFeest gehouden. Van 14 tot 20 uur zijn er activiteiten in en om de Dorpskerk. 

Het wordt een dag met veel muziek, kinderactiviteiten en verkoopplekken. Op het terrein achter de Dorpskerk staat de wenskerstboom centraal. Hier kunnen bezoekers vertellen wat hun wensen zijn voor Kerst. Rond de boom staan kramen. Ook zijn er optredens op een podium. Er wordt ook opgetreden in de kerktuin en in de Dorpskerk. De muziek wordt onder meer verzorgd door CultuurLocaal en Harmonievereniging Barendrecht.
Voor kinderen zijn er activiteiten in de Ontmoeting, de zaal naast de Dorpskerk. Bovendien staat op het plein voor de kerk een zweefmolen en rijdt een trein van de Maasoever Spoorweg.
De Historische Vereniging Barendrecht toont deze dag een expositie over Kerst.

Het WinterFeest wordt georganiseerd door de Stichting Evenementen Dorpskern Oud-Barendrecht (Sedob), waarin wordt samengewerkt door de Dorpskerk, Harmonievereniging Barendrecht en de Vereniging Dorpskern Oud-Barendrecht. 

www.sedob.nl