Afbeelding
Foto:

Appeltaartconcert

zaterdag 17 december 2022 14:00 t/m 15:30

Na het grote succes van afgelopen seizoen zijn er deze winter weer appeltaartconcerten in bibliotheek Het Kruispunt. De eerste in de reeks is op zaterdag 17 december in Het Kruispunt. 

Onder het motto ‘klassieke muziek voor iedereen’ spelen topmusici een mooi programma van diverse componisten. Het eerste concert in de reeks is een winterwarm appeltaartconcert met Michiel Holtrop op altviool, Anjali Tanna op cello, en Lauretta Bloomer op piano. Na afloop is er koffie en appeltaart.

Het motto van de Stichting Appeltaartconcerten is: ‘klassiek voor iedereen!’. Topmusici van onder meer het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Residentieorkest komen langs met appeltaart en muziek om mensen te raken en te ontroeren. Ze spelen doorgaans voor mensen die om wat voor reden dan ook niet (meer) naar een concertzaal kunnen gaan. Bij de openbare concerten zijn alle liefhebbers van klassieke muziek van harte welkom. Uiteraard wordt er na afloop of in de pauze appeltaart geserveerd.

Tickets
Het concert is op zaterdag 17 december van 14 tot 15.30 uur in bibliotheek Het Kruispunt in Barendrecht. De toegangsprijs is 5 euro (koffie en appeltaart zijn bij de prijs inbegrepen). Aanmeldingen verlopen via www.debibliotheekaanzet.nl/appeltaartconcert.