Afbeelding
Foto:

Dorpskerstzang 2022: ‘Een nieuw begin’

zaterdag 17 december 2022 19:30

Na twee jaren van afwezigheid organiseert de Stichting Dorpskerstzang, in samenwerking met de Raad van Kerken Albrandswaard, weer drie Dorpskerstzang vieringen.

De eerste viering zal plaatsvinden in de Dorpskerk in Heerjansdam, Molenweg 8 (zaterdag 17 december, 19.30 uur). De tweede en derde viering vinden plaats in de Maranathakerk in Rhoon, Kleidijk 2 (zondag 18 december, 13.30 en 19.30 uur).

Alle vieringen zijn gratis toegankelijk. Tijdens de Dorpskerstzang worden bekende kerstliederen gezongen, kan er volop genoten worden van prachtige kerstmuziek en zal op eigentijdse wijze het kerstverhaal verteld worden.

Het I.J.E.-koor Rotterdam, het I.J.E.-gelegenheidskoor en de I.J.E.-band met koperkwartet zullen onder leiding van Damyan Vermaas de muzikale invulling verzorgen. Ook zal harpiste Elsbeth Verheij haar medewerking verlenen. Dominee S. Teuwissen en dominee C. van Alpen zullen de kerstmeditatie verzorgen.

Met in totaal meer dan 70 zangers, zangeressen en muzikanten belooft de Dorpskerstzang ook dit jaar weer een bijzonder geheel te worden. We nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn. Iedereen is welkom, in het bijzonder ook wanneer u wellicht minder bekend bent met de boodschap achter kerst!

Kaarten zijn vanaf 1 december gratis te reserveren via www.dorpskerstzang.nl