G-Roots. (foto: Nico Alsemgeest)
G-Roots. (foto: Nico Alsemgeest) Foto:

Met G-Roots swingend op weg naar Kerst

zaterdag 17 december 2022 20:00

Black gospel groep G-Roots geeft op zaterdag 17 december een concert in Carnisse Haven.

De groep is bekend van diverse Tv-programma’s zoals De Wereld Draait Door, Podium Witteman en EO Nederland zingt. G-Roots heeft op vele podia gestaan en ervaring opgedaan op verschillende gebieden in de muziekwereld. Zij traden op met bijvoorbeeld Guus Meeuwis, Do, Edsilia Rombley, Dwight Dissels en Stephen Morrison.

Kaarten à 15 euro contant zijn te koop bij The Read Shop (Middenbaan) en Kruithof Optiek (Carnisse Veste). Reserveren is ook mogelijk via commissiecultuur@carnissehaven.nl . Omdat er veel belangstelling wordt verwacht, wordt aangeraden om vooraf kaarten te kopen.

Het concert vindt plaats in Carnisse Haven, Noordersingel 30, zaterdag 17 december, aanvang 20 uur, zaal open 19.30 uur.