De Santa Run in 2019.
De Santa Run in 2019. Foto:

Santa Run

zaterdag 17 december 2022 15:00

Rotary club Barendrecht houdt op zaterdag 17 december weer de Santa Run. De opbrengst is ook deze maal voor hospice de Reiziger.

Inschrijven via de website www.santarunbarendrecht.nl . Deelnemers betalen nog steeds slechts 5 euro per deelnemer, inclusief een Santa pak. 

Het Doormanplein zal het rond 15 uur weer vol staan met Santa’s als de warming-up door de medewerkers van Aad van Loon start, waarna de burgemeester de honderden hardlopers en wandelaars zal wegschieten voor een 5 kilometer prestatieloop, een 3 kilometer funrun of een gezellige wandeling door Barendrecht.

Natuurlijk is er weer de gezellige muzikale omlijsting en de winnaars zullen in het zonnetje worden gezet. Ook voor de grootste groep deelnemers is er weer een prijs. Voor iedereen is er na afloop ook weer een goodiebag met een consumptiebon om een goede start te maken op de afterparty.