(foto: Set Vexy)
(foto: Set Vexy) Foto:

Het Pepernotenconcert komt naar Het Kruispunt

zaterdag 3 december 2022 11:00Met Het Pepernotenconcert komt iedereen zeker in Sinterklaas-stemming. Het Pepernotenpopconcert is een ochtend vol muzikale cadeautjes, stoere gitaarsolo’s, een vette lichtshow, springende ouders en dansende kleuters.

Jelle Amersfoort en zijn liveband verzorgen een swingend Sinterklaasfeest in Theater het Kruispunt, waarin iedereen heerlijk kan meedansen op ‘Zie Ginds Komt de Stoomboot’, kunt twisten op ‘Sinterklaas Kapoentje’ en heerlijk kunt zwijmelen op ‘Zachtjes gaan de Paardenvoetjes’. Alles mag: meezingen, mee zwaaien, meedansen of gewoon lekker luisteren; net als bij een écht popconcert. Je hoort de sinterklaasliedjes zoals je ze nog nooit hebt gehoord, zodat jij straks, bij het zingen voor de open haard de show steelt!

Het Pepernotenconcert (3+) is te zien op zaterdag 3 december, 11 uur. Meer informatie en kaarten www.theaterhetkruispunt.nl/pepernotenconcert