Afbeelding
Foto:

Petrus-band live in Bethelkerk

zaterdag 3 december 2022 20:00

Op zaterdag 3 december vindt een bijzonder concert plaats in de Bethelkerk. De Petrus-band, bekend van tv-programma Petrus in het land, tourt door Nederland en doet daarbij ook Barendrecht aan. 

In de Bethelkerk verzorgt de band een avond vol bijzondere liederen uit het Liedboek. Het gaat om vertrouwde, nieuwe én vergeten liederen die voor het tv-programma ‘Petrus in het land’ (KRO-NCRV) van een nieuw muzikaal jasje werden voorzien. De opbrengst is voor projecten in Oekraïne. 

De Petrus-band bestaat uit muzikanten Frank van Essen (viool, percussie, zang), Eline Segers (zang), Jan-Willem van Delft (toetsen), Allard Gosens (gitaar), Luca Genta (cello, bas) en Sjoerd Visser (sax, fluiten). Zij zorgen voor een verfrissende, soms uitbundige en soms intieme vertolking van geliefde en verrassende liedboekliederen. 

Aanvang 20 uur. Kaarten boeken kan via zingenindekerk/petruslive . Kaarten kosten 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen.