Wegwijs worden in de online overheid. Kom naar de Bibliotheek Aanzet voor het IDO.
Wegwijs worden in de online overheid. Kom naar de Bibliotheek Aanzet voor het IDO. Foto: Bibliotheek Aanzet

Informatiepunt Digitale Overheid Heerjansdam

woensdag 7 december 14:00 - 15:30

Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Voorbeelden zijn het aanvragen van toeslagen, zoals de eenmalige energietoeslag. Maar ook zorg regelen of DigID aanvragen en activeren. Vaak moeten dan allerlei formulieren ingevuld worden. En dit is niet allemaal even makkelijk.

Kun je wel wat hulp gebruiken of ken je iemand die hulp nodig heeft? Kom langs in Bibliotheek Aanzet Heerjansdam (Sportlaan 6) bij ons gratis informatiepunt. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Je hoeft geen lid te zijn.