Roon Staal.
Roon Staal. Foto: FASHION CATCH

Roon Staal geeft kerstconcert in Kijfhoekkerk

woensdag 7 december 2022 20:00

Zanger en pianist Roon Staal geeft op woensdag 7 december een kerstconcert in de Kijfhoekkerk. Aanvang 20 uur.

In december tourt Roon Staal met zijn nieuwe kerstprogramma door heel Nederland.

Met zijn loepzuivere, gevoelige zang en authentieke begeleiding op de piano lijkt hij de juiste snaar bij het publiek te raken. Zanger Art Garfunkel (Simon&Garfunkel) en singer-songwriter Gilbert O’Sullivan prijzen zijn stem en composities en bevelen een bezoek aan zijn concerten aan, die door hun kleinschalige karakter en de kwaliteit van de performance een bijzondere, intieme sfeer creëren.

Tijdens de kerstconcerten worden er bekende songs als “Oh Holy Night”, “Stille Nacht”, “Mary’s Boy Child”, “Gloria in Excelsis Deo”, “Away In A Manger”, “Midden In De Winternacht” en “The Bleak Midwinter” ten gehore gebracht.

De entreeprijs is 22,50 euro. Reserveringen kunnen via de website worden gemaakt of via 06-15403125.

www.roonstaal.com.