Afbeelding
Foto:

Luisteren naar kerstverhalen wereldwijd

donderdag 8 december 2022 19:30 t/m 22:00

Op donderdag 8 december komen de vertellers Jan Tijssen en Edgar Nollen in de Dorpskerk kerstverhalen vertellen. De verhalen worden uit het hoofd voorgedragen. Ze worden omlijst met de prachtige muziek van Jacqueline van Koolwijk.

In de voorstelling ‘Kerstverhalen wereldwijd’ komen verschillende elementen die horen bij kerst aan bod. Zij nemen de bezoekers mee op een reis rond de wereld aan de hand van kerstverhalen uit verschillende landen. Onder meer uit Mexico, Noorwegen, Syrië, Denemarken, maar ook Nederland aan.
Waarom versieren we de kerstboom met engelenhaar en hoe komt het dat in het Midden Oosten het kleinste kameeltje de kerstcadeautjes bij de kinderen brengt? Er zullen ook samen met de toehoorders enkele kerstliederen worden gezongen

De avond duurt van 19.30 tot 22 uur. Er is geen pauze.

Aanmelden vooraf is gewenst en kan bij martina.vreriks@planet.nl of pteunissen01@gmail.com

Er is een collecte bij de uitgang als bijdrage in de kosten.