Milou van Ettekhoven.
Milou van Ettekhoven. Foto:

Demowedstrijd en clinic bij Padel Barendrecht

zaterdag 14 mei 2022 12:00 tot 17:00

Milou van Ettekhoven, de Nederlandse nummer 1 van het damespadel, komt in actie bij Padel Barendrecht.

De banen van Padel Barendrecht liggen achter station Barendrecht, op het terrein van Verse Grond. Zaterdag 14 mei, tijdens de seizoensopening van het terrein, komt de top van het Nederlandse damespadel naar Barendrecht voor een spectaculaire demonstratiewedstrijd. Het is mogelijk om tijdens deze middag onder leiding van deze topspeelsters kennis te maken met padel of om tips van hen te krijgen om je eigen spel nog beter en leuker te maken.


Van 12 tot 12.30 uur is er een demonstratiewedstrijd, voor het publiek is er vrije inloop. Hieraan wordt meegewerkt door Nederlandse kampioen Milou van Ettekhoven, Mirjam van Roer (nummer 7 van Nederland en lid van het veteranen WK-team), Stephanie Gomperts (oud-tenniskampioen en momenteel nr. 10 van Nederland, lid van het veteranen WK-team, dat vorig maand op WK in Las Vegas als 5e van de wereld eindigde) en Onno Hogenhout (finalist NK 50-plus).


Van 12.40 tot 14 uur zijn er clinics van de Nederlandse padeltop (op aanmelding). Belangstellenden kunnen onder begeleiding van de beste speelsters van Nederland, kennismaken met padel of krijg tips en tricks die het spel nog leuker maken. Inschrijven voor de clinic kan via www.padelbarendrecht.nl/over-ons/. Er is een beperkt aantal plaatsen.

Van 14 tot 15.20 uur worden wedstrijdjes gespeeld in move up move down vorm. Na 20 min spelen draaien de winnaars omhoog en verliezers omlaag.

Vanaf 15.20 tot 17 uur mogen de banen gebruikt worden voor nieuwsgierigen om kennis te maken met het spel padel.

www.padelbarendrecht.nl