Afbeelding
Foto:

Buitenbioscoop bij Café Clementine

woensdag 17 augustus 2022 21:00

Van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 augustus vindt de eerste filmweek van Clementine’s Buitenbioscoop plaats. Op het veld direct naast Café zullen de films worden vertoond en kan men vier avonden lang genieten van elke avond een andere film. Van grappig tot ontroerend, documentaire tot comedy, internationaal én van eigen bodem.

Woensdag 17 augustus: The Biggest little Farm 

Een film over twee dromers en hun geliefde hond wanneer ze een keuze maken die hen hun kleine appartement in L.A. doet verlaten. (duurt 91 min)

Geniet, voordat de deuren opengaan, van de zonsondergang tijdens een borrel bij Café Clementine of start de avond met een speciaal filmdiner. Na afloop kan men gezellig blijven napraten op het terras. De deuren openen om 20.30 en de film begint om 21.30 uur als de zon onder is. 

De kaarten bedragen 10,50 per stuk via www.versegrond.nl. Zonder reservering geen toegang. Het adres is Spoorlaan 7 in Barendrecht.