Afbeelding
Foto:

Buitenbioscoop bij Café Clementine

vrijdag 19 augustus 2022 21:00

Van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 augustus vindt de eerste filmweek van Clementine’s Buitenbioscoop plaats. Op het veld direct naast Café zullen de films worden vertoond en kan men vier avonden lang genieten van elke avond een andere film. Van grappig tot ontroerend, documentaire tot comedy, internationaal én van eigen bodem.

Vrijdag 19 augustus: Rocket Man

Elton John besluit als jonge jongen naar het conservatorium te gaan waarna hij zal hij uitgroeien tot een wereldberoemde superster. (duurt 121 min)

Geniet, voordat de deuren opengaan, van de zonsondergang tijdens een borrel bij Café Clementine of start de avond met een speciaal filmdiner. Na afloop kan men gezellig blijven napraten op het terras. De deuren openen om 20.30 en de film begint om 21.30 uur als de zon onder is. 

De kaarten bedragen 10,50 per stuk via www.versegrond.nl. Zonder reservering geen toegang. Het adres is Spoorlaan 7 in Barendrecht.