Afbeelding
Foto:

Docentenconcert bij CultuurLocaal

donderdag 29 september 2022 19:00 tot 21:00

Op donderdag 29 september vindt in De Baerne het jaarlijkse docentenconcert plaats. Met dit concert bedanken de docenten van CultuurLocaal de Barendrechtse gemeenschap voor de gelegenheid om hier hun werk te kunnen doen.

Bij CultuurLocaal zijn naast de docenten en leerlingen nog vele anderen betrokken: vrijwilligers, het bestuur, medewerkers en de gemeente Barendrecht. Al deze mensen maken CultuurLocaal een fijne muziekschool om bij te werken als docent. Om dit te uiten geven de docenten elk jaar een concert, waarbij de betrokkenen en andere Barendrechters welkom zijn. Naast muziek bieden zij daarbij ook een hapje en drankje aan.

Dit jaar vindt het concert plaats op donderdag 29 september van 19 tot 21 uur en zal het ook rechtstreeks op Radio Exxact Barendrecht te horen zijn in een uitzending van Podium Vis Extra Live. Jos Vis doet de presentatie. Er zal muziek te horen zijn op saxofoon, gitaar, piano, klarinet en viool.

Wie het concert wil bijwonen kan zich aanmelden door een mail te sturen naar miranda@cultuurlocaal.nl. De entree bedraagt 5 euro (inclusief consumptie).