Afbeelding
Foto: Bibliotheek Aanzet

Informatiepunt Digitale Overheid in bibliotheek Carnisselande.

dinsdag 3 januari 2023 10:00 tot 12:00

Hulp bij vragen over de overheid?

De gemeente, zorgverzekering, de Belastingdienst. Ze hebben allemaal websites waarop je aanvragen en andere online formulieren moet invullen. En dat is niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je het nog nooit eerder hebt gedaan. Daarom houdt Noelle Ingeveldt van de bibliotheek Aanzet in Carnisselande spreekuur voor vragen over het regelen van digitale zaken. Elke dinsdag van 10:00 tot 12:00 uur. Gratis, ook als je geen lid bent. Voor wie wil, heeft de bibliotheek een beveiligde computer beschikbaar om meteen aan de slag te gaan.

Openingstijden

Elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur  Bibliotheek Barendrecht Carnisselande, Middeldijkerplein 248. 

Locatie